Jáhlové vločky instantní
Výborné a lehké jáhlové vločky jsou užitečné díky snadné stravitelnosti i rychlé přípravě. Jsou především vhodné pro přípravu chutné instantní kaše, přidávají se do polévek, domácího pečiva či jogurtů. Jáhlové vločky mají stejné množství živin jako samotné jáhly a proto jsou zdravý prospěšné. Z minerálních látek obsahují např. hořčík, draslík, fosfor, křemík, měď, železo, zinek, vitamin B1 a B2. Patří mezi potraviny s nízkým glykemickým indexem.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota: 1683 kJ/ 3969 kcal; tuky: 4 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 69 g; z toho cukry: 4 g; bílkoviny: 11 g; sůl: 0,01 g
SKLADOVÁNÍ
Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům
Země původu: Ukrajina
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Zboží s uplynulou lhůtou minimální trvanlivosti. Původní cena 80 Kč/kg
DMT: 11/2020