Rajčata sušená na slunci vynikají svou naprosto specifickou a velmi výraznou chutí a zároveň si zachovávají většinu zdraví prospěšných látek, které nalezneme i v čerstvých rajčatech. Ta jsou však většinou ošetřována nešetrnými pesticidy, nemají téměř žádnou chuť, a především mimo sezonu by se dalo říci, že se jedná o rajčata zrající v kamionech. To neplatí u rajčat sušených. Na jedno kilo těchto rajčat padne cca 14 kilogramů čerstvých. Pro tělo důležité látky však v rajčatech zůstávají. Jedná se především o lykopen, který je svým významem pro naše tělo podobný jako betakaroten. Díky speciálnímu způsobu sušení zůstávají rajčata velice chutná a šťavnatá. Hodí se jak do teplé tak i studené kuchyně, do salátů, na těstoviny, pro přípravů omáček a dipů. Jediným konzervantem je sůl.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Země původu: Itálie

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Neobsahuje stopy alergenů.