Pohanka kroupa
Pohanka - kroupa od Šmajstrly
Pohanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná k přípravě polévek, jako příloha, do sekané, do hlavních jídel, nádivek ... Pohanka loupaná mechanickým způsobem. Díky tomuto způsobu loupání v ní zůstávají všechny vitamíny, aminokyseliny a minerální látky, které v pohance vyrostly. Práce s pohankou kroupu je velice snadná, stačí spařit přes noc nabobtnané zrno, nemusí se vařit, díky tomu v ní vše zůstane, tak jak vyrostlo.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1490 kJ / 355 kcal; sušina 87,4 g; bílkoviny 16,5 g; vláknina 4,7 g; sacharidy 59,6 g; tuk 4,3 g.
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu: ČR.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: výrobek neobsahuje stopy alergenů.
