- Potraviny
- Trvanlivé
- Přísady na pečení, vaření, atd.
- Hraška na zahušťování
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny. Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Skladování: Hraška se skladuje v suchém prostředí
Země původu: Česká republika
Související produkt
Kukuřičná strouhanka
72 Kč / Kg
Bramborové těsto
45 Kč / Kg
Kukuřičný škrob
100 Kč / Kg
Kyselina citrónová
100 Kč / Kg
BIO Kypřící prášek bez fosfátů
220 Kč / Kg
Jedlá soda
25 Kč / Kg
BIO Puding vanilkový
350 Kč / Kg
Tapiokové perly
190 Kč / Kg
Hraška na obalování
130 Kč / Kg
Hraška na zahušťování
130 Kč / Kg